Lappeenrantalaiselle metsäkoneyrittäjä Teemu Räihälle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

perjantaina, 10.12.2021

Metsänhoitoyhdistys Etelä-Karjalan lappeenrantalaiselle metsäkoneyrittäjä Teemu Räihälle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. 
     
Stipendiä esittivät Metsänhoitoyhdistys Etelä-Karjalasta metsäasiantuntijat Päivi Anttilainen, Urpo Korhonen ja Heikki Paukkunen, operaatiopäällikkö Petri Hirvikallio, metsuri Tomi Ikävalko sekä metsäesimiehet Arto Innanen ja Heini Turtiainen. 

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: 
"Teemu on tehnyt pitkäjänteistä työtä Etelä-Karjalaisten metsänomistajien ja metsien hyväksi. Hän on asiakaslähtöinen, helposti lähestyttävä ja pyrkii aina täyttämään metsänomistajan ja toimihenkilön esittämät toiveet. Hänellä on aikaa kuunnella ja hän on aina valmis neuvomaan tilanteen niin vaatiessa. Työssään hän tekee erinomaista jälkeä ja on ansainnut työalueellansa asiakkaiden luottamuksen. Teemu on valmis kehittämään toimintaansa ja kantaa vastuunsa erinomaisesti. Teemu kyselee useasti kuulumisia työnteon lomassa. Iloisuus paistaa aina Teemusta läpi ja se tarttuu myös kanssaihmisiin."

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja saatuja lahjoituksia alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Myönnetyistä Työyhteisön Hyvistä Tyypeistä tiedotteet Säätiön verkkosivulla ja lisätietoa stipendeistä: www.mmsaatio.fi/stipendit

Lisätietoja: 
Petri Hirvikallio, operaatiopäällikkö, Metsänhoitoyhdistys Etelä-Karjala, puh. 0400 754 146 
Veikko Iittainen, kehityspäällikkö, Metsämiesten Säätiö, puh. 040 631 4771

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.