Pietarsaarelaiselle operaatioesimies Markus Björklundille ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

torstaina, 26.11.2020

Metsä Groupin pietarsaarelaiselle operaatioesimies Markus Björklundille on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.
     
Stipendiä esittivät Metsä Groupista operaatioasiantuntija Carl Andtfolk ja metsäasiantuntijat Kristian Björk, Anders Cederberg, David Häggman, Krister Hästbacka, Tommy Käld, Patrik Käldström ja Marco Svartsjö.
  
Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: 
" Markus on erittäin ahkera ja pätevä työkaveri. Hänen positiivinen luonteensa tarttuu myös työkavereihin, jolla on vaikutusta koko hankintaryhmän työilmapiiriin. Markus on aina myös valmis auttamaan kaikissa tilanteissa, joka helpottaa työpäivien sujumista merkittävästi."

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 
Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.
 

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.