Pöytyäläiselle hankintaesimies Seppo Anttilalle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

torstaina, 25.11.2021

Westas Group Oy:n pöytyäläiselle hankintaesimies Seppo Anttilalle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. 
     
Stipendiä esittivät Westas Group Oy:stä toimitusjohtaja Pekka Kopra, myyntijohtaja Erkki Koskelo, metsäjohtaja Juha Mäki, kehitysasiantuntija Pietari Niemi ja tuotantojohtaja Sakari Virtanen.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: 
" Seppo on positiivinen, kannustava ja vilpitön työkaveri, joka on jo vuosikymmenien ajan ollut luotsaamassa Varsinais-Suomalaista metsätaloutta eteenpäin. Seppo on tehnyt pitkän ja menestyksekkään uran metsäalalla, niin metsänhoitoyhdistyksen toiminnanjohtajana kuin yksityisen sahateollisuuden puunhankkijana. Kaiken tämän työkokemuksen ja raudanlujan ammattitaidon ansiosta Seppo on ansainnut niin työkavereiden, metsänomistajien kuin esimiestenkin luottamuksen ja arvostuksen. Sepon ollessa samassa tilassa hiljaista hetkeä ei pääse syntymään, jos asia meinaa loppua, niin siirrytään vitsinkerrontaan ja lopuksi vielä lauletaan yhteislaulu. Seppo edustaa vielä, ehkä jo hieman uhanalaistakin, perinteistä metsämieshenkeä."

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja saatuja lahjoituksia alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Myönnetyistä Työyhteisön Hyvistä Tyypeistä tiedotteet Säätiön verkkosivulla ja lisätietoa stipendeistä: www.mmsaatio.fi/stipendit

Lisätietoja: 
Juha Mäki, metsäjohtaja, Westas Group Oy, puh. 044 744 0129
Veikko Iittainen, kehityspäällikkö, Metsämiesten Säätiö, puh. 040 631 4771

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.