Ristiinalaiselle metsäasiantuntija Tuomo Kontiselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

tiistaina, 02.06.2020

Metsänhoitoyhdistys Mänty-Saimaa ry:n ristiinalaiselle metsäasiantuntija Tuomo Kontiselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Stipendiä esittivät Metsänhoitoyhdistys Mänty-Saimaa ry:n toimistopäällikkö Tuula Hietanen, metsäasiantuntija Jari Kasurinen, metsäasiantuntija Mirjam Manninen, metsäasiantuntija Markku Lopperi ja metsäasiantuntija Timo Ratamaa.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: "Tuomo on täsmällinen ja kokenut uurastaja, joka ei epäröi jakaa osaamistaan ja elämänviisauttaan työyhteisössä. Leppoisan ystävällinen ja ennakkoluuloton persoona, joka ei kangistu kaavoihin vaan analysoi ja kehittää työtään jatkuvasti. Tuomo on empaattinen sekä toisia tukeva ja kannustava työkaveri"

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.
Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Lisätietoja:
toiminnanjohtaja Suvi Kokkola, Metsänhoitoyhdistys Mänty-Saimaa ry, puh. 0447631300
palvelupäällikkö Aija Järnstedt, Metsämiesten Säätiö, puh. 0400882022

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.