Ruokolahtelaiselle metsäasiantuntija Pasi Parviaiselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

torstaina, 21.01.2021

Stora Enson ruokolahtelaiselle metsäasiantuntija Pasi Parviaiselle on myönnetty ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. 
     
Stipendiä esittivät Stora Ensosta metsäasiantuntijat Markku Alatalo, Hannu Krogerus, Veli-Matti Salmi ja Esa Vanninen, operaattori Juha Macklin ja mittausasiantuntija Jukka-Pekka Terva.
  
Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: 
"Pasi on viime vuosina laittanut itseään likoon erityisesti työhyvinvoinnin ja henkisen jaksamisen puolesta. Pasi kertoo omista kokemuksistaan työuupumusvideolla, johon myös Työturvallisuuskeskus on pyytänyt käyttöluvan opetustarkoituksessa. Pasi on ansioitunut ja mukana monella saralla: moottorisahakilpailusta SM-hopeaa, Stora Enson laaduntekijäpalkinto, toimihenkilöiden työsuojeluvaltuutettu, tiimin ympäristö- ja turvallisuusvastaava. Parhaillaan Pasi suorittaa hyvinvointipäällikön tutkintoa Johtamistaidon Opistossa. "

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 
Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Lisätietoja: 
Esa Vanninen, metsäasiantuntija, Stora Enso Metsä, puh. 0400 150 801 
Veikko Iittainen, kehityspäällikkö, Metsämiesten Säätiö, puh. 040 631 4771
 

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.