Saarijärveläiselle metsäasiantuntija Jukka Oittiselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

perjantaina, 03.12.2021

Metsänhoitoyhdistys Keski-Suomen saarijärveläiselle metsäasiantuntija Jukka Oittiselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. 
     
Stipendiä esittivät Metsänhoitoyhdistys Keski-Suomesta korjuuesimies Markku Kaukosuo, metsänhoitoesimies Kalle Kemppainen Kalle, metsäasiantuntijat Janne Löytöjärvi ja Jouni Salokivi sekä talouspäällikkö Jaana Tissari.  

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: 
"Jukka on työyhteisön peruspilari: positiivisen hengen luoja ja luotettava työkaveri, jonka tietää tarttuvan tehtäviin ja hoitavan oman tonttinsa eikä siirtävän asioita muiden niskaan. Jukka kantaa vastuuta myös laajemmin koko henkilöstön yhteisistä asioista ja hoitaa näitäkin tehtäviä jämptisti.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja saatuja lahjoituksia alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Myönnetyistä Työyhteisön Hyvistä Tyypeistä tiedotteet Säätiön verkkosivulla ja lisätietoa stipendeistä: www.mmsaatio.fi/stipendit

Lisätietoja: 
Sari Haapamäki, tiedottaja, Metsänhoitoyhdistys Keski-Suomi, puh. 050 320 8669 
Veikko Iittainen, kehityspäällikkö, Metsämiesten Säätiö, puh. 040 631 4771

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.