Siilinjärveläiselle puutavara-auton kuljettaja Toni Pöyhöselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

perjantaina, 27.11.2020

Kuljetus S. Simpanen Oy:n siilinjärveläiselle puutavara-auton kuljettaja Toni Pöyhöselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.
     
Stipendiä esittivät Kuljetus S. Simpanen Oy:stä yrittäjät Jaana-Riitta ja Saku Simpanen sekä puutavara-auton kuljettajat Antti Ahonen, Toni Huttunen ja Aki Mursu.
  
Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: 

" Erittäin motivoitunut työntekijä, joka pitää yllä hyvää porukanhenkeä. Oma-aloitteinen johtajatyyppi, joka omaa tehokkaan työtavan, sekä jakaa sitä muille. Pitää yllä rehtiä ja luotettavaa metsämieshenkeä." 

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 
Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

 

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.