Tamperelaiselle metsäpalveluasiantuntija Jarkko Suokkaalle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

torstaina, 09.12.2021

L&T Biowatin Jarkko Suokkaalle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. 
     
Stipendiä esittivät L&T Biowatista toimialajohtaja/Ceo, Tomi Vartiamäki, metsäpalvelupäällikkö Teemu  Kinnari, metsäpalveluasiantuntijat Tomi Ketola, Thomas Johansson ja Edvard Olin sekä operaatioesimies Leo Hjelm ja logistiikkaesimies Wilhelm Lyra.
  
Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: 
"Jarkko on joukkuepelaaja. Yhdessä kohti tavoitteita -autetaan muita ja otetaan myös apua vastaan. Hän on vastuunkantaja. Hoitaa oman tonttinsa ja siinä samalla vähän muidenkin -siitä kuitenkaan numeroa tekemättä. Humaani ratkaisija. Asiat kuntoon unohtamatta ihmistä niiden taustalla. Rehti ja reipas …ja pirun hyvä huumorintaju. Pitää tiimin kokonaisuudesta kentällä huolta. Aktiivinen tiimiläinen. Ottaa kaikki huomioon ja kohtelee työkavereita tasapuolisesti. Aina on kysymykseen kuin kysymykseen löytynyt vastaus ja apu! Metsäalan ammattimies isolla sydämellä. Jarkko on aikaansa edellä.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja saatuja lahjoituksia alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Myönnetyistä Työyhteisön Hyvistä Tyypeistä tiedotteet Säätiön verkkosivulla ja lisätietoa stipendeistä: www.mmsaatio.fi/stipendit

Lisätietoja: 
Edvard Olin, metsäpalveluasiantuntija, L&T Biowatti, puh. 050 385 1137 
Veikko Iittainen, kehityspäällikkö, Metsämiesten Säätiö, puh. 040 631 4771

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.