Helsinkiläiselle viestintäpäällikkö Krista Kimmolle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

torstaina, 27.10.2022

Metsä Groupin helsinkiläiselle viestintäpäällikkö Krista Kimmolle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. 
     
Stipendiä esittivät Metsä Groupista toimialajohtaja Juha Jumppanen, SVP HR Maikki Kropsu, SVP Communication Juha Laine, viestintäasiantuntija Laura Lenkkeri, kehitysjohtaja Juho Rantala ja markkinointipäällikkö Katri Sedoff.
  
Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: 
" Työkaverina Krista on mitä luovin ja innovatiivisin. Ei ole asiaa mitä hän ei osaa ja hän on aina valmis auttamaan. Hän innostuu helposti ja saa muutkin mukaansa. Työtehokkuudessa hän on vertaansa vailla eikä hän hämmenny työn paljoudesta eikä mutkikkuudesta. Hän suorastaan ammentaa virtaa vaikeista, kiperistä ja/tai nopeaa reagointia vaativista caseistä. Hän löytää ratkaisuja ja on valmis miettimään vaihtoehtoja. Krista on ehdottomasti luotettava, myötäelävä työkaveri. Anomuksen allekirjoittaneiden lisäksi mukana on laaja joukko kollegoita niin Tapiolasta kuin kentältä, jotka saamme nauttia Kristan ammattiosaamisesta.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.
 
Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja saatuja lahjoituksia alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Myönnetyistä Työyhteisön Hyvistä Tyypeistä tiedotteet Säätiön verkkosivulla ja lisätietoa stipendeistä: www.mmsaatio.fi/stipendit

Lisätietoja: 
Maikki Kropsu, SVP HR, Metsä Group, puh. 050 535 5781
Veikko Iittainen, kehityspäällikkö, Metsämiesten Säätiö, puh. 040 631 4771

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.