Iisalmelaiselle eMetsä Service Lead Olli-Pekka Puumalaiselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

perjantaina, 16.12.2022

Stora Enson iisalmelaiselle eMetsä Service Lead Olli-Pekka Puumalaiselle on myönnetty ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. 
     
Stipendiä esittivät Stora Enso Metsästä kehitysasiantuntijat Ville Koivusalo ja Miia Vainio, oston kehityspäällikkö Jussi Kölli, Digital Factory Lead Laura Raittinen, Head of Forest DevOps Marek Stratil sekä Osto ja Asiakkuus IT-tiimin vetäjä Antti Hartikka .  
  
Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: 
" Olli-Pekka on IT-tiimin haasteita pelkäämätön hyvä tyyppi. Hän vastaa työssään Stora Enson eMetsä- ja mobiilipalveluista. Olli-Pekka kannustaa muita ja saa hyvällä huumorilla muita jaksamaan eteenpäin. Hän on erittäin vastuuntuntoinen työssään ja luotettava työkaveri. Olli-Pekka vie mielellään metsämieshenkeä myös ulkomaisille sidosryhmille."

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Myönnetyistä Työyhteisön Hyvistä Tyypeistä tiedotteet Säätiön verkkosivulla ja lisätietoa stipendeistä: www.mmsaatio.fi/stipendit

Lisätietoja: 
Antti Hartikka, Osto ja Asiakkuus IT-tiimin vetäjä, Stora Enso, puh. 040 681 5939  
Veikko Iittainen, kehityspäällikkö, Metsämiesten Säätiö, puh. 040 631 4771
 

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.