Ikaalislaiselle erityisasiantuntija Jukka Pohjoselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

maanantaina, 25.04.2022

Metsänhoitoyhdistys Pirkanmaan ikaalislaiselle erityisasiantuntija Jukka Pohjoselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. 
     
Stipendiä esittivät Metsänhoitoyhdistys Pirkanmaasta operaatioesimies Asko Hämäläinen, asiakkuuspäälliköt Aapo Latvajärvi ja Janne Maijala, johtaja Jussi Parviainen ja hallintopäällikkö Lotta Vähä-Ypyä. 

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: 
"Jukka on työyhteisömme tsemppari, joka auttaa ja innostaa kaikkia työntekijöitämme ja myös metsänomistajia tasapuolisesti. Hän on reilu itseään ja muita kohtaan. Ei ole asiaa, josta Jukka ei innostuisi! On ilo tuntea hänet.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 
Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja saatuja lahjoituksia alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Myönnetyistä Työyhteisön Hyvistä Tyypeistä tiedotteet Säätiön verkkosivulla ja lisätietoa stipendeistä: www.mmsaatio.fi/stipendit

Lisätietoja: 
Lotta Vähä-Ypyä, hallintopäällikkö, Metsänhoitoyhdistys Pirkanmaa, puh. 050 329 7250
Veikko Iittainen, kehityspäällikkö, Metsämiesten Säätiö, puh. 040 631 4771

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.