Joensuulaiselle projektipäällikkö Hannu Lehikoinen-Erikssonille ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

tiistaina, 08.11.2022

Karelwood Oy:n projektipäällikkö Hannu Lehikoinen-Erikssonille on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. 
     
Stipendiä esittivät Koneurakointi S. Kuittinen Oy:n toimitusjohtaja, Karelwood Oy:n hallituksen jäsen Simo Kuittinen, A ja T Myyry Oy:n toimitusjohtaja, Karelwood Oy:n hallituksen jäsen Tapio Myyry, Motoajo Oy:n toimitusjohtaja, Karelwood Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jussi Puoskari sekä Karelwood Oy:n projektityöntekijä Kari Holopainen ja toimitusjohtaja Janne Tahvanainen. 

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: 
" Hannu on halunnut oppia uutta ja muuntautunut erilaisiin työtehtäviin. Hän osaa ja hallitsee monenlaiset järjestelmät ja näin ollen monesti opastaa ja neuvoo toisia henkilöitä heidän ongelmissaan. Hannu omaa hyvät vuorovaikutustaidot ja on työyhteisön hyvä tyyppi, joka osaa todella auttaa ja haluaa auttaa, jakaen tietotaitoa muillekin."

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja saatuja lahjoituksia alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Myönnetyistä Työyhteisön Hyvistä Tyypeistä tiedotteet Säätiön verkkosivulla ja lisätietoa stipendeistä: www.mmsaatio.fi/stipendit

Lisätietoja: 
Janne Tahvanainen, toimitusjohtaja, Karelwood Oy, puh. 0400 762 635
Veikko Iittainen, kehityspäällikkö, Metsämiesten Säätiö, puh. 040 631 4771

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.