Joensuulaiselle yrittäjä Minna Kakkoselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

perjantaina, 30.10.2020

Puujuitsarit Oy:n joensuulaiselle yrittäjä Minna Kakkoselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.
     
Stipendiä esittivät Stora Enson Suomen puunhankinnasta operaatioasiantuntijat Sami Harinen ja Sari Nurmela ja kehityspäällikkö Antti Karjalainen, Puujuitsarit Oy:n yrittäjä Tuomas Soininen ja kuljetus Warcell Oy:n hallituksen puheenjohtaja Kari Luostarinen. 
  
Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: 
" Joensuulainen Minna Kakkonen toimii yrittäjänä Puujuitsarit Oy:ssä yhdessä kollegansa Tuomas Soinisen kanssa. Puujuitsarit Oy tarjoaa toimihenkilöpalveluja puutavarakuljetusyrityksille Itä-Suomessa. Minna on kokenut ja vahva alan metsäalan ammattilainen, joka osoitti rohkeutta ja ennakkoluulottomuutta ryhtyessään yrittäjäksi. 
Minna hoitaa työtehtäviään menestyksekkään säntillisesti käytännöllisyys mielessä. Kehitysmyönteinen Minna kyseenalaistaa positiivisessa mielessä tarpeen tullen uudistukset varmistaen uudistusten käytännöllisyyden. Hän myös antaa positiivista palautetta, mikäli muutokset ovat onnistuneita. Kuljetuspuolella tilanteet muuttuvat nopeasti, joihin Minna osaa kokemuksellaan suhtautua viileästi. Hän pyrkii esimerkillisesti järjestämään asiat niin toimiviksi, kuin on mahdollista. Häneltä saa aina apua ja neuvoja yli yritysrajojen, mikä on tuonut turvaa uusille toimihenkilöille. Minna muistaa myös kysyä, mitä työkavereille kuuluu. Hänet tavatessa vastaanotto on aina lämmin ja juttu luistaa hyvin. Minna on todellakin työyhteisön hyvä tyyppi!"

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 
Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen
Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.
 

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.