Kiteeläiselle puutavara-autonkuljettaja Jyrki Ahokkaalle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendit

keskiviikkona, 21.12.2022

Tomi Kokko Oy:n kiteeläiselle puutavara-autonkuljettaja Jyrki Ahokkaalle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. 
     
Stipendiä esittivät Kuljetus V. Hirvonen Oy:n toimitusjohtaja Vesa Hirvonen, Tomi Kokko Oy:n toimitusjohtaja Tomi Kokko, Rajaforest Oy:stä hallituksen puheenjohtaja Matti Mustonen, operaatiopäällikkö Saara Pennanen ja operaatiovastaava Heikki Uuksulainen sekä Kesälahden Konesavotta Oy:n toimitusjohtaja Sonja Päivinen. 

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:
"Jyrki on työstään inspiroitunut puutavara-auton kuljettaja. Hän lähtee aina positiivisella asenteella työmaalle. Jyrki ohjastaa ja opastaa nuorempia kuljettajia ajan kanssa tinkimättä omasta työjäljestään. Hän on tunnollinen työntekijä, joka joustaa aina kun sitä tarvitaan. Jyrki ottaa työkavereihin yhteyttä aktiivisesti, eikä unohda pitää työnjohtoa ajan tasalla ajotilanteesta. Hän on rehti ja rehellinen perinteinen metsätyöntekijä, joka saa asiat sujumaan urakoitsijat kannalta sujuvasti."

Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Myönnetyistä Työyhteisön Hyvistä Tyypeistä tiedotteet Säätiön verkkosivulla ja lisätietoa stipendeistä: www.mmsaatio.fi/stipendit

Lisätietoja: 
Vesa Hirvonen, toimitusjohtaja, Kuljetus V.Hirvonen Oy, puh. 040 587 5013
Veikko Iittainen, kehityspäällikkö, Metsämiesten Säätiö, puh. 040 631 4771

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.