Kontiolahtelaiselle metsänhoidonasiantuntija Piia Mikkoselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

maanantaina, 07.02.2022

Stora Enson Metsän kontiolahtelaiselle metsänhoidonasiantuntija Piia Mikkoselle on myönnetty ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. 
     
Stipendiä esittivät Stora Enso Metsästä metsänhoitoasiantuntijat Petteri Heikkinen ja Kari Jäppinen, palveluasiantuntija Hanna-Maija Kinnunen, metsänhoitopäällikkö Kari Kuusniemi, ostopäällikkö Antti Rantanen, neuvontapäällikkö Johanna Simanainen ja metsäasiantuntija Marita Tanskanen.  
  
Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: 
"Piia on aina valmis auttamaan ja tukemaan kaikkia yli prosessi- ja tiimirajojen, hän on helposti lähestyttävä, innostava, lämminhenkinen ihminen ja hieno työkaveri. Omalla positiivisella esimerkillään ja asenteellaan Piia saa luotua muihinkin positiivista virettä. Yhteistyössä Piian kanssa on selvitty monista arkityön hankalista tilanteista.
Piialla on kyky vahvistaa keskustelujen kautta kollegoidensa ja organisaation ammatillista osaamista ja vankkumattomana luontoihmisenä hänellä on kyky tuoda metsäluonnon arvot mukaan keskusteluihin. Piia ei jää murehtimaan asioita paikalleen, vaan hymyssä suin lähtee etsimään ratkaisua. Metsänhoitoprosessia Piia on kehittänyt vahvasti eteenpäin. Ja Piian hymy, se valaisee tilan kuin tilan."

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.
 
Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Myönnetyistä Työyhteisön Hyvistä Tyypeistä tiedotteet Säätiön verkkosivulla ja lisätietoa stipendeistä: www.mmsaatio.fi/stipendit

Lisätietoja: 
Hanna-Maija Kinnunen, palveluasiantuntija, Stora Enso Metsä, puh. 040 750 3196  
Veikko Iittainen, kehityspäällikkö, Metsämiesten Säätiö, puh. 040 631 4771
 

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.