Kouvolalaiselle metsäasiantuntija Juha Saariselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

torstaina, 13.06.2019

Metsä Groupin kouvolalaiselle puukaupan ja metsäpalveluiden metsäasiantuntija Juha Saariselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön valtakunnallinen ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Stipendiä esittivät Metsä Groupin metsäasiantuntijat Heikki Haarajoki ja Olli Harju, piiripäälliköt Jyrki Husu ja Jari Makkonen sekä palveluneuvoja Eeva-Liisa Saunila.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: "Juha Saarinen on aktiivinen ja iloinen työkaveri. Hän on aina valmis auttamaan kaveria, vaikka itsellä olisi kiirettä. Ja vaikka takana on jo pitkä työura, taivalta metsätoimihenkilönä yli 34 vuotta, Juhalla on edelleen positiivinen asenne työelämän muutoksiin. Tästä hyvänä esimerkkinä on itsensä kehittäminen, Juha on ollut mm. metsätoimihenkilön toimintatapamuutoksessa hyvin mukana.

Juhan osaamisen osoituksena hänet on haluttu mukaan useampiin metsäpalveluiden kehitysprojekteihin. Lisäksi hän on toiminut vuosien saatossa uusien toimihenkilöiden erinomaisena perehdyttäjänä.

Kaiken muun lisäksi Juhan sidosryhmäverkostot ulottuvat laajalle ja hän tuo esiin positiivista metsämieshenkeä.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Lisätietoja:
piiripäällikkö Jari Makkonen, Metsä Group, 0500 152 832
toimitusjohtaja Ilari Pirttilä, Metsämiesten Säätiö, 050 598 9920
 

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.