Lieksalaiselle operaatioasiantuntija Risto Puumalaiselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

perjantaina, 09.12.2022

Metsä Groupin lieksalaiselle operaatioasiantuntija Risto Puumalaiselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. 
     
Stipendiä esittivät Markku A. Komulainen Oy:n yrittäjä Markku Komulainen, Koneurakointi S. Kuittinen Oy:n yrittäjä Simo Kuittinen, Metsä Groupista piiripäällikkö Olli Harju, metsäasiantuntija metsäomaisuuden hoito Jarkko Kettunen, asiantuntija osaaminen ja markkinointi Antti Pietarinen, operaatioasiantuntia Tuomas Ropponen ja operaatiopäällikkö Petri Toivanen. 
  
Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: 
"Risto jaksaa innostua päivittäin työstään. Työtään hän hoitaa suurella intohimolla työpäivien pituudesta välittämättä. Hän on pysynyt hyvin kehityksessä mukana eikä vierasta jatkuvia muutoksia. Viime vuodet Risto on hoitanut sekä korjuun että metsänhoidon tehtäviä. Ammattitaitoaan hän kehittää osallistumalla vuosittain metsätaitokilpailuihin, usein hyvällä menestyksellä. Hänen positiivinen elämänasenteensa on esimerkiksi muillekin.
Risto jakaa tietämystään mielellään ja auttaa työkavereitaan aina tarvittaessa. Riston puoleen voi aina kääntyä, kun tarvitaan kokemukseen perustuvaa tietoa. Hänen kanssaan jutellessa pitää varata aikaa, sillä yleensä silloin laitetaan työasioiden lisäksi kuntoon kaikki muutkin maailman asiat.
Työyhteisössä Risto on erittäin pidetty ja arvostettu työkaveri. Reilun kymmenen vuoden ajan Risto on kerännyt joukot vapaa-ajallakin työyhteisön perinteiselle pyöräretkelle Pielisen ympäri.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja saatuja lahjoituksia alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Myönnetyistä Työyhteisön Hyvistä Tyypeistä tiedotteet Säätiön verkkosivulla ja lisätietoa stipendeistä: www.mmsaatio.fi/stipendit


Lisätietoja: 
Petri Toivanen, operaatiopäällikkö, Metsä Group, puh. 0500 142 591
Veikko Iittainen, kehityspäällikkö, Metsämiesten Säätiö, puh. 040 631 4771

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.