Lohjalaiselle HR-asiantuntija Päivi Kavoniukselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

tiistaina, 15.11.2022

Metsä Groupin lohjalaiselle HR-asiantuntija Päivi Kavoniukselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. 
     
Stipendiä esittivät Metsä Groupista piiripäällikkö Jyrki Husu, SVP HR Maikki Kropsu, johtaja digitalisaatio Olli Leino, HR-päälliköt Antti Lähdesmäki ja Kirsi Pullinen. 
  
Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: 
"Päivi on hirmuisen hienosti aina vaivattavissa, nappaa asiat analyysiin nopeasti. Ja vastaukset tulevat sillai, että tämmönen hörhömpikin ymmärtää asian, ei jää roikkumaan puolittain asiat. Ja jaksaahan se aina olla myös ystävällinen. Eli kaikin puolin työkaveri, jonka kanssa on kiva tehdä töitä. Päivi auttaa aidosti ja ratkoo meidän ongelmia, nopeasti ja viiveittä. Päivi on loistava työkaveri ja osaava asiantuntija ja saa positiivista palautetta monelta suunnalta.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja saatuja lahjoituksia alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Myönnetyistä Työyhteisön Hyvistä Tyypeistä tiedotteet Säätiön verkkosivulla ja lisätietoa stipendeistä: www.mmsaatio.fi/stipendit

Lisätietoja: 
Maikki Kropsu, SVP HR, Metsä Group, puh. 050 535 5781
Veikko Iittainen, kehityspäällikkö, Metsämiesten Säätiö, puh. 040 631 4771

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.