Rovaniemeläiselle yritysasiakasneuvoja Helena Pahkalalle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

keskiviikkona, 09.11.2022

Suomen metsäkeskuksen rovaniemeläiselle yritysasiakasneuvoja Helena Pahkalalle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. 
     
Stipendiä esittivät Suomen metsäkeskuksesta yritysasiakasneuvojat Sari Juntunen, Heikki Lounento, Minna Pulkkinen, Jani Salomaa, Jari Toivoniemi, Thony Wickström, Anders Wikberg ja Arto Yletyinen, projektipäälliköt Martti Kangasniemi, Leila Laukkanen, Eveliina Oinas, Arto Pulkkinen, Jouni Silvast, Arto Valkama ja yrityspalveluiden asiantuntija Risto Mulari sekä yrityspalveluiden päällikkö Marko Ämmälä. 
  
Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: 
"Helena on yritysneuvojajoukon kantavia voimia. Hänen yhteistyökykynsä ja vahva positiivinen asenne yhdessä tekemiseen sekä tiimityöhön on edesauttanut ja vahvistanut yritysneuvojien yhteistä tekemistä. Helenan iloinen ja myönteinen elämänkatsomus sekä aitous antaa voimia ja virtaa koko työyhteisölle. Helena on myös usein juuri se aloitteellinen henkilö, joka ottaa vastuuta yhdessä tekemisestä, nostaa asioita esille ja näyttää toiminnallaan esimerkkiä muille. 
Helena on helposti lähestyttävissä vaikeissakin asioissa ja hänen iloinen ja positiivinen luonne sekä asiakaspalvelualttius on huomioitu myös asiakasyrityksissä. Hän on todellinen monitoiminainen, jonka vankkaa metsä- ja luonnontuoteosaamista on saatu jakaa metsäkeskuksen kanavissa sekä metsänomistajille että metsäalan monimuotoiselle toimijajoukolle. Helena tarttuu rohkeasti uusiin haasteisiin ja luo sillä tavalla myönteistä henkeä myös työkavereihin. 
Ammattitaitoaan ja osaamistaan Helena kartuttaa myös vapaa-ajallaan esim. luonnontuotteita keräämällä. Hän ammentaa voimaa vaelluksista Lapin metsä- ja tunturiluonnossa. Hän on ihminen isolla iillä ja energisyys ympäröi häntä."

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Myönnetyistä Työyhteisön Hyvistä Tyypeistä tiedotteet Säätiön verkkosivulla ja lisätietoa stipendeistä: www.mmsaatio.fi/stipendit

Lisätietoja: 
Heikki Lounento, yritysasiakasneuvoja, Suomen metsäkeskus, puh. 040 525 3774
Veikko Iittainen, kehityspäällikkö, Metsämiesten Säätiö, puh. 040 631 4771

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.