Sastamalalaiselle metsäasiantuntija, atk-vastaava Jorma Anttooralle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi.

tiistaina, 01.12.2020

Metsänhoitoyhdistys Karhun sastamalalaiselle metsäasiantuntija, atk-vastaava Jorma Anttooralle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.
     
Stipendiä esittivät Metsänhoitoyhdistys Karhusta metsäasiantuntijat Eetu Heino ja Tuula Urvikko, hallituksen jäsen Mikko Kurittu, toiminnanjohtaja Jouni Peltoniemi ja metsäasiantuntija LKV kaupanvahvistaja Marita Säämäki.  

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: 
" Jorma Anttoora on tuonut työyhteisöömme hyvää mieltä ja ennakkoluulottomia ajatuksia jo yli vuosikymmenen ajan. Metsänomistajien asioiden hoitaminen on palvelua ja siinä pitää osata kuunnella ja ottaa asiakkaan toiveet huomioon ja tämän taidon Jorma osaa. Jorma on työyhteisömme tuki ja turva kaikissa tietotekniikkaan liittyvissä asioissa. Hän on harrastustensa kautta opiskellut asiaa. Jorma on valmis auttamaan muita tietotekniikan asioissa, niin pientä tai isoa asiaa ei ole, ettei häneltä voisi työkaverit ja urakoitsijat kysyä ja saada aina ystävällistä apua. 
Jorman mielessä liikkuu useasti ajatuksia, miten töitä voisi tehdä helpommin ja paremmin. Hänen ehdotuksestaan olemme ottaneet käyttöön uusia asioita työtapoihin ja uusia ideoita, miten töitä tehdään. Uusien teknisten laitteiden käyttöönotossa Jorman ajatukset ja ohjeet ovat avainasemassa. Työkavereille Jorma on ystävällinen ja valmis auttamaan, kun apua joku tarvitsee. Työtään Jorma lähestyy ammattimaisesti ja asiantuntevasti sekä kantaa vastuunsa niin asiakkaista, taloudesta kuin koko työyhteisöstä. Jorma on todellinen työyhteisön hyvä tyyppi."

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 
Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.
 

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.