Tammelalaiselle toimitusjohtaja Jari Lehmusvuorelle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

maanantaina, 17.10.2022

Kuljetusliike Mikko Meri Oy:n tammelalaiselle toimitusjohtaja Jari Lehmusvuorelle on myönnetty ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. 
     
Stipendiä esittivät Metsä Groupin logistiikka-asiantuntija Elisa Köykkä, piiripäällikkö Jari Mäntylä, operaatiopäällikkö Mauri Nousiainen, operaatioasiantuntija Timo Tammisalo, metsäasiantuntija Keijo Vartiainen ja kuljetuspäällikkö Marko Yläjärvi. 
  
Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: 
"Jarin johdolla yrityksen henkilöstön ote työhön on huolellista, suunnitelmallista ja ennakoivaa, mikä tekee yhteistyöstä mutkatonta. Asiat hoidetaan sovitusti, kalusto pidetään kunnossa ja työskennellessä huomioidaan aina turvallisuus ja muut tienkäyttäjät. Jari on panostanut yrityksen viestintään ja se toimii hyvin niin urakanantajan edustajaan, metsänomistajiin tai muihin urakoitsijoihin. Häneltä ja henkilöstöltään tulee hyviä käytännön neuvoja esimerkiksi kääntöpaikkoihin ja metsäteihin. Jari johtaa yritystä varmalla otteella ja heidän kanssaan on ilo työskennellä, kun tekemiseen voi luottaa sataprosenttisesti."

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Myönnetyistä Työyhteisön Hyvistä Tyypeistä tiedotteet Säätiön verkkosivulla ja lisätietoa stipendeistä: www.mmsaatio.fi/stipendit

Lisätietoja: 
Marko Yläjärvi, kuljetuspäällikkö, Metsä Group, puh.  0500 291 413   
Veikko Iittainen, kehityspäällikkö, Metsämiesten Säätiö, puh. 040 631 4771
 

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.