Kangasalalaiselle logistiikka-asiantuntija Sanna Heleniukselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

tiistaina, 19.05.2020

Metsä Groupin kangasalalaiselle logistiikka-asiantuntija Sanna Heleniukselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Stipendiä esittivät Metsä Forestin tuotantojohtaja Hannu Alarautalahti, logistiikka-asiantuntija Pasi Kiviluoma, puuenergiapäällikkö Peter Pekkola, piiripäällikkö Juho Rantala ja logistiikka-asiantuntija Jouni Tuukkanen.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: "Sanna on esimerkillisesti osoittanut oma-aloitteisuutta yli oman tehtävänkuvan. Hän tarjoutunut auttamaan muuta organisaatiota tehtävissä, joista hänellä on aiempaa kokemusta. Toisaalta hän on ollut valmis oppimaan uutta ja tarttunut useisiin uusiin haasteisiin lyhyellä varoitusajalla. Lisäksi hän on opastanut väsymättä työkavereita uusien sovellusten ja toimintamallien käyttöönotossa ilman muodollista kouluttajaroolia.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Lisätietoja:

puuenergiapäällikkö Peter Pekkola, Metsä Group, puh. 050 544 5641
palvelupäällikkö Aija Järnstedt, Metsämiesten Säätiö, puh. 0400 88 2022

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.