Puutavara-auton kuljettaja Mika Takalalle ensimmäinen ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

perjantaina, 25.01.2019

Lavialaisen Kuljetus Saarivirta Oy:n raumalaiselle puutavara-auton kuljettaja Mika Takalalle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ensimmäinen ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Stipendiä esittivät Kuljetus Saarivirta Oy:stä puutavara-auton kuljettaja Sarah Lindahl, toimitusjohtaja Erkki Saarivirta ja toimistonhoitaja Kati Vähä-Vahe sekä Metsänhoitoyhdistys Lounametsästä tiiminvetäjä, metsäasiantuntija Kari Laiho ja metsäesimies Maija Viirros. 

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: ”Mika Takalasta löytyvät kirkkaasti kaikki Metsämiesten Säätiön esittämät stipendin myöntämisperusteet. Omalla toiminnallaan ja käytöksellään Mika luo positiivista energiaa sekä työyhteisöömme että länsisuomalaisen metsätalouden toimintaympäristöön. Hänen toimintaansa eivät ennakkoluulot ja muutosvastarinta jarruta, vaan mies on aina innokkaasti mukana kehittämässä uutta ja parantamassa vanhoja toimintatapoja. Työkavereille avulias ja toverillinen Mika on tärkeä osa työyhteisöä.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Lisätietoja:

Toimistonhoitaja Kati Vähä-Vahe, Kuljetus Saarivirta Oy, puh. 0400 922 182

Toimitusjohtaja Ilari Pirttilä, Metsämiesten Säätiö, puh. 050 598 9920

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.