Suonenjokilaiselle metsäasiantuntija Osmo Hyytiäiselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

maanantaina, 25.03.2019

Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Savon suonenjokilaiselle metsäasiantuntija Osmo Hyytiäiselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Stipendiä esittivät Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Savon hallituksen puheenjohtaja Seppo Helminen, myyntijohtaja Juha Huttunen, toimistosihteeri Tarja Kurenkunnas, johtaja Pekka Sahlman sekä hallituksen varapuheenjohtaja Mikko Vauhkonen.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: ”Osmo on täynnä intoa oleva metsäammattilainen. Hän on määrätietoinen ja kehittää itseään aktiivisesti. Hän ylläpitää työyhteisössään positiivista henkeä, ottaa työkaverit huomioon ja pyrkii aina auttamaan heitä arjessa. Näiden avujensa ansiosta Rautalampi-Suonenjoki -tiimi onkin keskuudestaan valinnut hänet tiimin vetäjäksi. Vaikka työtä arjessa piisaa Osmolla yllin kyllin, hänellä ei ole koskaan liian kiire käydä vaihtamassa kuulumisia tai kertaamassa päivän onnistumisia työkaverin kanssa. Hän myös jakaa työtä edistäviä kehitysideoita esimiehelleen ahkerasti.

Osmo on innostunut uusista metsäalan innovaatioista monella saralla. Uudet hoitomuodot, esim. koneellinen metsänhoito, ei ole Osmolle vierasta ja hän on tehnyt osaltaan ison työn koneellistumisen läpilyömisessä yksityismetsätalouden palvelumarkkinoilla. Hän on ajan hermolla markkinointi- ja myyntityössä ja rakentanut henkilöbrändiään esimerkiksi Metsäasiantuntija Hyytiäinen facebook-profiililla. Hän myös alati kannustaa kollegoitaan sosiaalisen median ahkerampaan käyttöön markkinointityössä.

Osmo on rehti metsäosaaja, jolle on sydämen asia auttaa metsänomistajia. Hän on stipendinsä ehdottomasti ansainnut!”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Lisätietoja:
myyntijohtaja Juha Huttunen, Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Savo, 0400 725 273
toimitusjohtaja Ilari Pirttilä, Metsämiesten Säätiö, 050 598 9920
 

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.