Viitasaarelaiselle maankäyttöasiantuntija Petri Manniselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

keskiviikkona, 13.12.2023

Metsä Groupin viitasaarelaiselle maankäyttöasiantuntija Petri Manniselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. 
     
Stipendiä esittivät Metsä Groupilta piiripäälliköt Arto Back ja Jaakko Pitkänen, metsäasiantuntija Mikko Kauppinen, palveluasiantuntija Pirjo Kauppinen, asiantuntija osaaminen ja markkinointi Hannele Kauranen, operaatioasiantuntija Mikko Koivisto, asiakaspäällikkö Juho Laitinen ja operaatiopäällikkö Niko Teikari.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:
”Petri on kollegoilleen aina ystävällinen, läsnäoleva ja helposti lähestyttävä. Hän nauttii yhdessä saavutetuista tuloksista metsämieshengen mukaisesti. Petriltä voi aina kysyä asiasta kuin asiasta ja voi olla varma, että hän kuuntelee ja auttaa kaikin mahdollisin keinoin. Petri pitää pyytämättä huolta työtovereidensa hyvinvoinnista. Hänen rauhallinen ja hymyilevä persoonansa piristää kiireisen päivän aikana ja Petrin pistämätön huumorintaju luo hauskuutta työarjen keskellä. Petri on metsäalan huippuammattilainen ja monitaituri. Oman työnsä Petri hoitaa laadukkaasti työtehtävästä riippumatta.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämies- ja metsänaishengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja lahjoitusvaroja alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Myönnetyistä Työyhteisön Hyvistä Tyypeistä tiedotteet Säätiön verkkosivulla ja lisätietoa stipendeistä: www.mmsaatio.fi/stipendit

Lisätietoja: 
Jaakko Pitkänen, piiripäällikkö, Metsä Group, puh. 040 682 5482 
Veikko Iittainen, kehityspäällikkö, Metsämiesten Säätiö, puh. 040 631 4771
 

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.