Imatralaiselle controller Tommi Kostamolle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

keskiviikkona, 29.05.2024

Stora Enso Oyj:n imatralaiselle controller Tommi Kostamolle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. 
     
Stipendiä esittivät Stora Enso Oyj:n Fico Service Lead Samuli Eskola, IT Service Manager Antti Hartikka, kehitysasiantuntija Miia Laine, Harvesting Service Lead Elina Lääperi, controller Marko Pitkonen ja kehityspäällikkö Pasi Rantanen.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:
”Tommi on talouden rautainen ammattilainen, jonka osaaminen niin liiketoiminta- kuin järjestelmäpuolella on huippuluokkaa! Tommi osaa säilyttää rauhallisuutensa ja diplomaattisuutensa joka tilanteessa ja löytää oikeat sanat tiukoissakin paikoissa. Ilmaisussaan Tommi on lisäksi aina toisia huomioiva sekä taitava vetämään asioita yhteen kohdeyleisölleen ymmärrettävällä tavalla. Tommi niin ottaa kuin kantaa vastuuta puukauppatiimin onnistumisesta ja hän osaa kiireenkin keskellä aina kuunnella ja kannustaa kollegoitaan. Tommi on työyhteisömme rauhoittava järjen ääni, joka tekee työnsä aina positiivisella asenteella, hymyssä suin. Ehdottoman Hyvä Tyyppi!”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.
 
Stipendin myöntämisperusteina ovat:
• itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
• vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
• oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
• sekä rehdin ja luotettavan metsämies- ja metsänaishengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja lahjoitusvaroja alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Myönnetyistä Työyhteisön Hyvistä Tyypeistä tiedotteet Säätiön verkkosivulla ja lisätietoa stipendeistä: www.mmsaatio.fi/stipendit

Lisätietoja: 
Elina Lääperi, Harvesting Service Lead, Stora Enso Oyj, puh. 040 487 0741  
Veikko Iittainen, kehityspäällikkö, Metsämiesten Säätiö, puh. 040 631 4771

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.