Karstulalaiselle virkistyskäytönasiantuntija Jyri Lehtoselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

tiistaina, 04.06.2024

Metsähallituksen Luontopalveluiden karstulalaiselle virkistyskäytönasiantuntija Jyri Lehtoselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. 
     
Stipendiä esittivät Metsähallitus Luontopalveluista rakentamisen erityisasiantuntija Matti Aromäki, kenttämestari Pekka Hautala, tiimivastaava Marjo Kekki, tuoteomistaja Arto Pummila ja virkistyskäytönasiantuntija Janne Taipale.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:
”Jyri on lämminhenkinen työkaveri ja hän paneutuu aina eteen tuleviin haasteisiin positiivisella otteella. Hänellä on myös kyky opettaa asioita ymmärrettävästi. Jyri hoitaa puolen Suomen tieasioita sekä virkistyskäytön alueiden ja kansallispuistojen huollon, ylläpidon ja toteutuksen tehtäviä Keski-Suomen alueella. Hänellä on työssään laaja yhteistyöverkosto niin talon ulkopuolella kuin talon sisälläkin. Jyri saa hyvää palautetta yhteistyökyvyistään. Jyri on hyvä tyyppi ja häneen voi aina luottaa. Hän on aina valmis auttamaan työkaveria.” 

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.
 
Stipendin myöntämisperusteina ovat:
• itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
• vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
• oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
• sekä rehdin ja luotettavan metsämies- ja metsänaishengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja lahjoitusvaroja alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Myönnetyistä Työyhteisön Hyvistä Tyypeistä tiedotteet Säätiön verkkosivulla ja lisätietoa stipendeistä.  

Lisätietoja: 
Pekka Hautala, kenttämestari, Metsähallitus Luontopalvelut, puh. 0400 159 781 
Veikko Iittainen, kehityspäällikkö, Metsämiesten Säätiö, puh. 040 631 4771

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.