Liperiläiselle johtaja, bioenergia ja B2B -kaupat Satu Härköselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

maanantaina, 25.03.2024

Stora Enso Metsän liperiläiselle johtaja, bioenergia ja B2B -kaupat Satu Härköselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. 
     
Stipendiä esittivät Stora Enso Metsän viestintäjohtaja Markus Haapamäki, ostojohtaja Sami Honkanen, aluejohtaja Heidi Hämäläinen, aluejohtaja Lauri Kuusisto, metsäjohtaja Janne Partanen, metsäasiantuntija Teppo Pellinen, viestinnän asiantuntija Heini Pitkänen, palvelupäällikkö Antti Rantanen, VP Competitive Intelligence Antti Salo, asiakkuus- ja kehityspäällikkö Sami Turunen sekä aluejohtaja Jyri Änäkkälä.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:
”Satu on toisia kannustava ja innostava, aktiivinen ja energinen kollega, jonka kanssa sovitut asiat etenevät takuuvarmasti. Sadun seurassa me työkaverit pääsemmekin nauttimaan tekemisen meiningistä ja työn imusta. Sadulle on kertynyt monipuolista osaamista paitsi metsäammattilaisena, myös historian ja viestinnän tuntijana. Näillä tiedoillaan ja taidoillaan Satu on avannut meille puunhankinnan organisaatiossa paljon uusia näkökulmia – olipa kyse Stora Enson 150-vuotisesta historiasta, sahatavaramarkkinoista, yhtiön brändi-ilmeestä tai vaikka median toimintaperiaatteista. Satu jos kuka suhtautuu rohkeasti uuteen, innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa myös muita onnistumaan. Sadun seurassa ei pääse tulemaan tylsää hetkeä. Mutta vaikka arjessa vauhtia olisikin, hän muistaa aina myös kysyä, mitä kollegalle kuuluu. Satu on työyhteisömme Hyvä Tyyppi!”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämies- ja metsänaishengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja lahjoitusvaroja alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Myönnetyistä Työyhteisön Hyvistä Tyypeistä tiedotteet Säätiön verkkosivulla ja lisätietoa stipendeistä.

Lisätietoja: 
Heidi Hämäläinen, aluejohtaja, Stora Enso Metsä, puh. 0400 983 863  
Veikko Iittainen, kehityspäällikkö, Metsämiesten Säätiö, puh. 040 631 4771

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.