Mäntyharjulaiselle korjuuesimies Markku Lopperille ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

maanantaina, 25.03.2024

Metsänhoitoyhdistys Mänty-Saimaan mäntyharjulaiselle korjuuesimies Markku Lopperille on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi.
     
Stipendiä esittivät Metsänhoitoyhdistys Mänty-Saimaalta metsänhoitoesimies Jari Kasurinen, toiminnanjohtaja Suvi Kokkola, metsävara-asiantuntija Antti Majoranta, metsäasiantuntija Markus Nuolinko ja toimistoassistentti Emma Paunonen.  

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:
”Markku on rautainen ammattilainen, joka tekee työnsä huolellisesti ja auttaa työkavereitakin onnistumaan. Hän luo hyvää työilmapiiriä työympäristössä positiivisella asenteella. Markku ottaa uudet työntekijät vastaan innostuneesti ja opastaa mielellään työhön liittyvissä asioissa. Markku kantaa tunnollisesti vastuun laajasta yrittäjäkunnasta. Hän on valmis ratkomaan ja hakemaan vastauksia ongelmien ratkaisemiseksi. Huumorillaan ja rauhallisuudellaan Markku on yksi työyhteisön kantavista voimista. Markku on diplomaattinen ja pitkähermoinen herrasmies, joka ei ikinä pura kiukkuaan työkavereihin. Hänen hervottomat heittonsa saavat mielen iloiseksi olotilasta riippumatta!”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämies- ja metsänaishengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja lahjoitusvaroja alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Myönnetyistä Työyhteisön Hyvistä Tyypeistä tiedotteet Säätiön verkkosivulla ja lisätietoa stipendeistä

Lisätietoja: 
Suvi Kokkola, toiminnanjohtaja, Metsänhoitoyhdistys Mänty-Saimaa, puh. 044 763 1300 
Veikko Iittainen, kehityspäällikkö, Metsämiesten Säätiö, puh. 040 631 4771

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.