Oululaiselle paikkatietoasiantuntija Jyrki Määtälle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

torstaina, 16.05.2024

Metsähallitus Kiinteistökehityksen oululaiselle paikkatietoasiantuntija Jyrki Määtälle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. 
     
Stipendiä esittivät Metsähallitus Kiinteistökehityksestä maankäyttöpäällikkö Perttu Finne, maankäyttöasiantuntijat Sari Härkönen, Jaana Karvonen ja Marika Koskiniemi, maankäytön sopimuspäällikkö Timo Orre ja kehityspäällikkö Jari Taskila sekä Metsähallitus Metsätalous Oy:n maankäyttöpäällikkö Riikka Myllylä. 

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:
”Jyrki on rehti ja reilu työkaveri, joka ei pelkää tarttua vaikeisiinkaan haasteisiin. Hän on erinomainen tukihenkilö ja alansa ammattilainen työyhteisössämme. Jyrki on niitä ihmisiä, jotka eivät delegoi vaan tekevät. Vaikeatkaan työpyynnöt paikkatietoon ja tietojärjestelmiin liittyen eivät ole Jyrkille ylivoimaisia ja näihin haasteisiin Jyrki tarttuu rivakalla otteella. Jyrkiltä tulee hyviä vinkkejä asioiden selvittämiseen ja hän suhtautuu rohkeasti uusiin asioihin. Luonnollinen avuliaisuus ja opettavaisuus tulee ilmi myös Jyrkin pitämien koulutusten myötä työyhteisössämme. Hyväntuulisena ja reiluna kaverina Jyrki ottaa kaikki huomioon, niin työajalla kuin muulloinkin. Muun muassa näiden seikkojen vuoksi meillä on helppo sanoa, että Jyrki on työyhteisön hyvä tyyppi!”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:
• itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
• vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
• oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
• sekä rehdin ja luotettavan metsämies- ja metsänaishengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja lahjoitusvaroja alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Myönnetyistä Työyhteisön Hyvistä Tyypeistä tiedotteet Säätiön verkkosivulla ja lisätietoa stipendeistä.  

Lisätietoja: 
Timo Orre, maankäytön sopimuspäällikkö, Metsähallitus Kiinteistökehitys, puh. 0400 454 190 
Veikko Iittainen, kehityspäällikkö, Metsämiesten Säätiö, puh. 040 631 4771

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.