Pudasjärveläiselle puutavara-autonkuljettaja Joni Koskenniskalle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

tiistaina, 30.04.2024

Kuljetusliike Eskola Oy:n pudasjärveläiselle puutavara-autonkuljettaja Joni Koskenniskalle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. 
     
Stipendiä esittivät Leppikilpi Oy:n yrittäjä Antti Leppiaho, Siikaluomat Ay:n kuljetusesimies Jani Hekkala, Kuljetusliike Oy:n toimitusjohtaja Pasi Eskola sekä kuljetusesimiehet Juha Hartikka ja Karoliina Savelius.  

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:
”Joni innostuu uusista tehtävistä sekä toiminnan kehittämisestä. Hän ottaa vastuuta uusista tehtävistä sekä opastaa mielellään uusia alalle pyrkiviä työssä. Työkavereiden on helppo saada Jonilta neuvoja tarpeen vaatiessa. Hänen vahvuutensa työssä on monipuolinen osaaminen.” 

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:
• itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
• vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
• oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
• sekä rehdin ja luotettavan metsämies- ja metsänaishengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja lahjoitusvaroja alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Myönnetyistä Työyhteisön Hyvistä Tyypeistä tiedotteet Säätiön verkkosivulla ja lisätietoa stipendeistä.

Lisätietoja: 
Pasi Eskola, toimitusjohtaja, Kuljetusliike Eskola Oy, puh. 044 4333 101 
Veikko Iittainen, kehityspäällikkö, Metsämiesten Säätiö, puh. 040 631 4771

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.