Sastamalalaiselle metsäasiakasvastaava Heikki Hujolle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

maanantaina, 17.06.2024

UPM Metsän sastamalaiselle metsäasiakasvastaava Heikki Hujolle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. 
     
Stipendiä esittivät Sata Havun toimitusjohtaja Elina Seppälä, UPM Metsän metsäasiakaspäällikkö Eero Hirvikoski, metsäasiakasvastaava Kati Kohtakangas ja toimitusvastaava Minna Ritakallio sekä Kuljetus Saarivirran puutavara-autonkuljettaja Jari-Pekka Salmio. 

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:
”Heikki on syntyperäinen mehtäläinen, jolta löytyy aina aikaa työkavereiden auttamiseen ja hyvinvointiin kiireidenkin keskellä. Hän on innokas järjestämään nokipannukahveita työkavereille ja kaikille metsässä töitä tekeville, olipa kyseessä sitten puutavara-auton- tai metsäkoneenkuljettaja, taikka metsuri. Yhteistyön merkitys metsäalalla on Heikille tärkeää. Yhteisiin tapahtumiin löytyy hyviä ideoita ruokailusta ohjelmaan. Heikki uskaltaa tarttua epäkohtiin sekä kannustaa hyvään viestintään eri tiimien välillä. Heikki on todellinen metsämieshengen ylläpitäjä.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.
 
Stipendin myöntämisperusteina ovat:
• itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
• vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
• oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
• sekä rehdin ja luotettavan metsämies- ja metsänaishengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja lahjoitusvaroja alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Myönnetyistä Työyhteisön Hyvistä Tyypeistä tiedotteet Säätiön verkkosivulla ja lisätietoa stipendeistä.  

Lisätietoja: 
Elina Seppälä, toimitusjohtaja, Sata Havu, puh. 040 774 7875 
Veikko Iittainen, kehityspäällikkö, Metsämiesten Säätiö, puh. 040 631 4771

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.