Tamperelaiselle operaatioasiantuntija Heikki Valjukselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

tiistaina, 11.06.2024

Koskisen Oyj puunhankinnan tamperelaiselle operaatioasiantuntija Heikki Valjukselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. 
     
Stipendiä esittivät Koskisen Oyj:n hankintapäälliköt Kaisa Erola ja Antti Leikas, toimistopäällikkö Minna Nummelin, metsäjohtaja Joonas Ojasalo, operaatioasiantuntija Sauli Olkkonen ja kehityspäällikkö Henni Vahto. 

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:
”Heikki on aina ystävällinen, helposti lähestyttävä ja positiivisen asenteen omaava työkaveri. Hän on yksi työyhteisömme luottopelureista omalla vastuualueellaan. Heikin kehitysmyönteisyys ja auttavaisuus näkyy laajasti yhteisten haasteiden ratkomisessa ja esimerkiksi uusien työkavereiden perehdyttämisessä puunhankinnan operaatioihin. Hänen kanssaan asiointi on mutkatonta niin työyhteisön sisällä kuin yrittäjäkentässäkin. Heikki ei itsestään numeroa tee, mutta tämä tunnustus osuu kymppiin!”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:
• itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
• vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
• oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
• sekä rehdin ja luotettavan metsämies- ja metsänaishengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja lahjoitusvaroja alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Myönnetyistä Työyhteisön Hyvistä Tyypeistä tiedotteet Säätiön verkkosivulla ja lisätietoa stipendeistä.  

Lisätietoja: 
Minna Nummelin, toimistopäällikkö, Koskisen Oyj, puh. 050 545 7130 
Veikko Iittainen, kehityspäällikkö, Metsämiesten Säätiö, puh. 040 631 4771

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.