Torniolaiselle metsäasiantuntija Tuomas Hookanalle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

maanantaina, 29.04.2024

Metsä Groupin torniolaiselle metsäasiantuntija Tuomas Hookanalle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. 
     
Stipendiä esittivät Metsä Groupista metsäasiantuntijat Heikki Hyppänen, Pekka Saario, Heikki Savolainen ja Ville Vanha, operaatioasiantuntija Tommi Mäkinen ja piiripäällikkö Jarkko Parpala. 

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:
”Tuomas ottaa erittäin hyvin huomioon kaikki kollegansa ja on nopea omaksumaan uusia asioita ja jakaa vankkaa osaamistaan auliisti myös kollegoilleen ja esihenkilölleenkin. Hän osallistuu mielellään kehittämistyöhön ja antaa ryhmissä arvokasta panosta siihen. Kun oma työyhteisöryhmä suunnittelee yhteistä kokoontumista työn ja työkykytoiminnan tiimoilta, Tuomas ottaa yleensä pyytämättä kopin kokoontumisen järjestämisestä. Hän on rehti, luotettava ja aikaansaapa työntekijä jonka ajatuksia kuunnellaan ja arvostetaan niin työssä kuin vapaa-ajallakin.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:
• itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
• vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
• oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
• sekä rehdin ja luotettavan metsämies- ja metsänaishengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja lahjoitusvaroja alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Myönnetyistä Työyhteisön Hyvistä Tyypeistä tiedotteet Säätiön verkkosivulla ja lisätietoa stipendeistä.

Lisätietoja: 
Jarkko Parpala, piiripäällikkö, Metsä Group, puh. 050 307 2529  
Veikko Iittainen, kehityspäällikkö, Metsämiesten Säätiö, puh. 040 631 4771
 

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.