Turkulaiselle metsäasiantuntija Maija Sianojalle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

maanantaina, 29.04.2024

Metsänterän turkulaiselle metsäasiantuntija Maija Sianojalle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. 
     
Stipendiä esittivät Metsänterän metsäasiantuntijat Kalle Häkkinen, Lauri Kahila ja Santeri Silvennoinen, toimitusjohtaja Samuel Heinonen sekä metsäasiantuntija ja yrittäjä Toni Saari. 

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:
”Maija on hyvin avulias, joustava ja auttaa muita tehtävissä joustavalla ja nopealla aikataululla. Tämän mahdollistaa hänen tilanteensa osa-aikaisena työntekijänä. Joustavuus auttaa työyhteisöä valtavasti. Kenellekään ei kehity liian isoja paineita työstä ja elämä sujuu ilman turhaa stressiä. Maija huolehtii tehtävistään vastuullisesti ja korkealla laadulla. Työyhteisölle on tärkeää, että kaikki sen jäsenet voivat luottaa, että sovitut asiat hoituvat aikataulussa laadusta tinkimättä. Maija on työskennellyt osa-aikaisesti Metsänterässä suunnistusuransa ohessa.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:
• itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
• vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
• oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
• sekä rehdin ja luotettavan metsämies- ja metsänaishengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja lahjoitusvaroja alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Myönnetyistä Työyhteisön Hyvistä Tyypeistä tiedotteet Säätiön verkkosivulla ja lisätietoa stipendeistä.

Lisätietoja: 
Samuel Heinonen, toimitusjohtaja, Metsänterä, puh. 050 363 8269 
Veikko Iittainen, kehityspäällikkö, Metsämiesten Säätiö, puh. 040 631 4771

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.