Tyrnäväläiselle metsäasiantuntija Kimmo Keräselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

perjantaina, 26.04.2024

Metsä Groupin tyrnäväläiselle metsäasiantuntija Kimmo Keräselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. 
     
Stipendiä esittivät Metsä Groupista metsäasiantuntijat Antti Kesäniemi, Pauli Kokkonen, Aatu Nikula, Heikki Nikula, Jukka Paso ja Petri Pellikka, operaatioasiantuntija Kari Paukkeri ja piiripäällikkö Maritta Uutela. 

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:
”Kimmo osaa ottaa kaikki huomioon ja on aina valmis auttamaan työkavereita. Kimmo on todella asiantunteva, eikä ole niin tyhmää kysymystä mitä ei uskaltaisi Kimmolta kysyä. Jos häneltä ei vastausta johonkin heti löydy, niin hän vastauksen varmasti vaivaa säästelemättä selvittää. Kimmon kaltaiset ihmiset nostavat varmasti koko työyhteisön ammattitaitoa jo pykälän verran ylöspäin. Kimmo ei pelkää ottaa vastaan uusia haasteita ja toimintojen kehittäminenkin häneltä käy sujuvasti. Muutosten keskellä hän aina muistaa informoida niitä henkilöitä, joita muutos koskee. Kimmo hoitaa tehtävänsä aina ammattitaitoisesti ja laadukkaasti. Hän on tarkka ja tunnollinen, mutta ei koskaan korosta itseään tai väheksy toisten tekemistä tai toimintatapaa. Kimmo nauttii suurta kunnioitusta työyhteisönsä keskuudessa, hän on mukava ja luotettava työkaveri.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.
 
Stipendin myöntämisperusteina ovat:
• itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
• vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
• oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
• sekä rehdin ja luotettavan metsämies- ja metsänaishengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja lahjoitusvaroja alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Myönnetyistä Työyhteisön Hyvistä Tyypeistä tiedotteet Säätiön verkkosivulla ja lisätietoa stipendeistä.

Lisätietoja: 
Maritta Uutela, piiripäällikkö, Metsä Group, puh. 040 350 1676 
Veikko Iittainen, kehityspäällikkö, Metsämiesten Säätiö, puh. 040 631 4771

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.