Joensuulaiselle metsäasiantuntija Jari Holopaiselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

keskiviikkona, 01.11.2023

Stora Enso Metsän joensuulaiselle metsäasiantuntija Jari Holopaiselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. 
     
Stipendiä esittivät Stora Enso Metsästä palveluasiantuntija Hilkka Haatainen, metsäasiantuntija Janne Hakulinen, operaatiopäällikkö Markku Oikari, IT-päällikkö Miika Päivinen, kehitysasiantuntija Sami Ronkainen, resurssiasiantuntija Elina Soininen ja asiakastukipäällikkö Taru Timonen. 

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:
”Jari on helposti lähestyttävä, muut huomioon ottava sekä aina aidosti läsnä tilanteessa kuin tilanteessa. Jarilla on erinomainen kyky kohdata työkaverit kiireettömästi ja kärsivällisesti, hänellä on aina aikaa kuunnella työkavereiden huolia ja myös iloita yhdessä onnistumisen kokemuksista. Hankalissakin tilanteissa Jari osaa löytää positiivisen lähestymiskulman ja kannustaa muita onnistumisiin. Huumorintaju on Jarin ehdoton vahvuus, ja hänen rento ja maanläheinen suhtautumisensa luo työilmapiiriä, jossa kaikilla on hyvä työskennellä. Työtehtävänsä Jari hoitaa ammattimaisesti, vastuuntuntoisesti ja tunnollisesti, hänellä on vahva halu tehdä asiat oikein ja kerralla kuntoon. Jari on toimeen tarttuva, hänen apuunsa ja käytännönläheiseen asenteeseensa voi aina luottaa. Metsämieshenkeä Jari pitää yllä niin työn puolesta kuin vapaa-ajallaankin metsätöiden ja kalastusharrastuksen parissa. Jartsa on aito työyhteisön hyvä tyyppi!”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämies- ja metsänaishengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja lahjoitusvaroja alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Myönnetyistä Työyhteisön Hyvistä Tyypeistä tiedotteet Säätiön verkkosivulla ja lisätietoa stipendeistä: www.mmsaatio.fi/stipendit

Lisätietoja: 
Taru Timonen, asiakastukipäällikkö, Stora Enso Metsä, puh. 040 635 9727 
Veikko Iittainen, kehityspäällikkö, Metsämiesten Säätiö, puh. 040 631 4771

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.