Kempeleläiselle kehitysasiantuntija Virpi Mikkoselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

keskiviikko, 17.05.2023

Metsähallitus Metsätalous Oy:n kempeleläiselle kehitysasiantuntija Virpi Mikkoselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. 
     
Stipendiä esittivät Metsähallitus Metsätalous Oy:stä metsävara- ja suunnittelupäällikkö Niklas Björkqvist, aluejohtaja Kalle Eerikäinen, senior advisor Risto Laamanen, metsienkäyttö- ja suunnittelujohtaja Hannu Lehtonen, kehitysasiantuntija Kari Louhisalmi, metsänhoitopäällikkö Tarmo Myllymäki, palvelualueen päällikkö Hanna Soinne ja projektipäällikkö Tarja Wallenius. 

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:
” Virpin positiivinen asenne, ennakoiva ote ja kyltymätön innostus nostavat työskentelyn hänen kanssaan tasolle, jossa syntyy tulosta. Hän on rautainen metsäsuunnittelun ja metsiin liittyvien inventointitietojen asiantuntija, joka näkee tulevaisuuden mahdollisuutena. Virpin selkeä ja suoraviivainen ajattelutapa auttaa paitsi arjen ongelmatilanteiden selvittämisessä niin myös uuden kehittämisessä. Hänen vilpittömän aito läsnäolonsa tarttuu ja voimaannuttaa koko työyhteisöä.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Myönnetyistä Työyhteisön Hyvistä Tyypeistä tiedotteet Säätiön verkkosivulla ja lisätietoa stipendeistä: www.mmsaatio.fi/stipendit

Lisätietoja: 
Tarja Wallenius, projektipäällikkö, Metsähallitus Metsätalous Oy, puh. 0400 195 064
Veikko Iittainen, kehityspäällikkö, Metsämiesten Säätiö, puh. 040 631 4771

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.