Kuopiolaiselle metsäkoneenkuljettaja Jari Reinikaiselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

perjantaina, 02.02.2024

Koneteko Pitkänen Oy:n kuopiolaiselle metsäkoneenkuljettaja Jari Reinikaiselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. 
     
Stipendiä esittivät Koneteko Pitkänen Oy:n metsäkoneenkuljettajat Juho Kasanen, Olli-Pekka Koponen ja Antti Pitkänen, Johtenisen Konepalvelun metsäkoneenkuljettaja Heikki Partanen ja 
Toiminimi Niko Vornasen koneasentaja Niko Vornanen. 

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:
”Jari on kaikkia kohtaan todella reilu, auttavainen ja ystävällinen työkaveri. Hän neuvoo ja opastaa muita erittäin mielellään tarvittaessa isällisin ottein ja pitää huikean hienosti huolta työyhteisön henkisestä hyvinvoinnista sekä jaksamisesta. Todellinen metsien herrasmies.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämies- ja metsänaishengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja lahjoitusvaroja alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Myönnetyistä Työyhteisön Hyvistä Tyypeistä tiedotteet Säätiön verkkosivulla ja lisätietoa stipendeistä: www.mmsaatio.fi/stipendit

Lisätietoja: 
Olli-Pekka Koponen, metsäkoneenkuljettaja, Koneteko Pitkänen Oy, puh. 045 126 3572 
Veikko Iittainen, kehityspäällikkö, Metsämiesten Säätiö, puh. 040 631 4771

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.