Loviisalaiselle toimistopäällikkö Eija Auviselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

maanantaina, 12.02.2024

Metsänhoitoyhdistys Kymenlaakson toimistopäällikkö Eija Auviselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. 
     
Stipendiä esittivät Metsänhoitoyhdistys Kymenlaakson metsäasiantuntijat Mila Kaasinen, Tero Koskela, Hanna Virtanen ja Katja Vekka-Koskela sekä johtaja Panu Pettinen.  

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:
”Eija hoitaa aina työnsä esimerkillisen säntillisesti ja sovitussa aikataulussa koko työyhteisön hyväksi. Eijalta jokainen saa apua kinkkisissä asioissa ja auttavaisella asenteella. Eija ei hermostu, vaikka itsestä tuntuisi, että on saanut rivit ja numerot solmuun – Eija aukoo työkavereidenkin solmut käden käänteessä. Eijan kehittävä ja toisia tukeva asenne tarttuu helposti työyhteisön kaikkiin jäseniin.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämies- ja metsänaishengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja lahjoitusvaroja alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Myönnetyistä Työyhteisön Hyvistä Tyypeistä tiedotteet Säätiön verkkosivulla ja lisätietoa stipendeistä: www.mmsaatio.fi/stipendit

Lisätietoja: 
Panu Pettinen, johtaja, Metsänhoitoyhdistys Kymenlaakso, puh. 050 549 8782 
Veikko Iittainen, kehityspäällikkö, Metsämiesten Säätiö, puh. 040 631 4771
 

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.