Iisalmelaiselle metsänparannusesimies Marko Rissaselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

keskiviikkona, 17.03.2021

Metsänhoitoyhdistys Savotan iisalmelaiselle metsänparannusesimies Marko Rissaselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. 
     
Stipendiä esittivät Metsänhoitoyhdistys Savotasta erityisasiantuntijat Jarkko Huttunen, Juha Kiiskinen ja Tuomo Mykkänen, johtaja (vastuullinen johtaja 31.12.2020 saakka) Rauno Karppinen, metsäasiantuntija Leena Kukkonen, toimistoassistentti Paula Ruotsalainen ja metsänhoitoesimies Milla Tikkanen. 
  
Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: 
"Haluamme ehdottaa työyhteisömme ilostuttajaa Marko Rissasta Työyhteisön Hyvä Tyyppi -stipendin saajaksi. Koemme, että juuri Marko on koko työyhteisön mies ja ansaitsisi tunnustusta hyvän fiiliksen luojana myös yleisesti metsäalalla. Tätä ajatusta tukee koko Metsänhoitoyhdistys Savotan väki sekä yhteistyökumppanit erityisesti oja- ja tiepuolella, missä Marko työtään tekee. Tässä muutamia kommentteja työporukaltamme, jotka saavat tehdä töitä näin mahtavan tyypin kanssa päivittäin.
"Positiivinen, touhukas, muita huomioiva huumorintajuinen touhunpesä. Ammattinsa hallitseva eikä käperry pilkkuihin. Tarttuva nauru, jota ei säästele. "
"Tasapainottava, rauhoittelee pahimpia ättäröijiä ja tuo esiin asioista myös hyviä puolia."
"Uraansa aloittelevia tukeva ja aidosti välittävä työkaveri."
"Työyhteisössä läsnäoleva. Hyvällä huumorilla varustettu mies, jonka kanssa kaikki tulevat juttuun."   

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja saatuja lahjoituksia alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Lisätietoja: 
Milla Tikkanen, metsänhoitoesimies, Metsänhoitoyhdistys Savotta, puh. 044 720 9356 
Veikko Iittainen, kehityspäällikkö, Metsämiesten Säätiö, puh. 040 631 4771
 

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.