Janakkalalaiselle operaatioesimies Sirpa Henttoselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

torstaina, 04.02.2021

Metsäkonepalvelu Oy:n janakkalalaiselle operaatioesimies Sirpa Henttoselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. 
     
Stipendiä esittivät UPM Metsästä metsäasiakasvastaava Timo Berggren, metsäasiantuntija Ilkka Bister, yritysvastaava Tapani Helminen, metsäasiakasvastaava Kaija Kokkala, metsäasiakasvastaava Johan Korenius, metsäasiakasvastaava Timo Lassila,  metsäasiakasvastaava Tero Rantala,  metsäasiakasvastaava Risto Saarinen ja yritysvastaava Antti Seppälä, sekä Metsäkonepalvelu Oy:sta ammattiosaston puheenjohtaja Osmo Kääriäinen ja  työsuojeluvaltuutettu Hannu Vallintaus, sekä autonkuljettaja Jukka Perämäki Puistometsäpalvelu Oldenburg Oy:sta sekä toimitusjohtaja Vesa-Pekka Valtonen Autoyhtymä Valtonen ky:sta.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: 
"Sirpa on aina ystävällinen, iloinen ja positiivinen. Sirpalla yhteistyö eri suuntiin toimii hyvin ja kaikkien tarpeet pyritään ottamaan aina huomioon. Välillä asiat on todella haastavia ja silloinkin Sirpa jaksaa innostua pienistä onnistumisista ja Sirpalla on vahva usko siihen, että tilanne on muuttuu tulevaisuudessa paremmaksi hyvällä yhteistyöllä. Kun jotain sovitaan, niin siinä pysytään ja jos muutoksia tulee, niin niistä aina ilmoitetaan avoimesti ja rehellisesti. Kun jotain uutta tulee, niin Sirpa on valmis tarttumaan siihen ja osaltaan kehittämään uusia asioita."

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.
 
Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.
 

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.