Joutsalaiselle opastaja Pasi Rantaselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

tiistaina, 08.06.2021

Stora Enson joutsalaiselle opastaja Pasi Rantaselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.
     
Stipendiä esittivät Stora Ensosta IT Team leaderit Heidi Haavisto ja Antti Hartikka, projektipäällikkö Paula Hiltunen, hankintapäällikkö Ilkka Liukkonen, kehityspäällikkö Jussi Kölli, liiketoiminnan kehityspäällikkö Markku Oikari ja IT-päällikkö Ari Vattulainen.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: 
" Pasi on tehnyt jo vuosia pitkäjänteistä ja tunnollista työtä puunhankinnan tietojärjestelmien kehittämisen, testaamisen ja opastamisen parissa säästelemättä omaa vaivaa ja aikaa. Hankalimmissakin tilanteissa Pasi on aina toiminut joustavasti, toisen huolia kuunnellen ja parhaan kykynsä mukaan auttaen. Koskaan hän ei ota kunniaa itselleen - vaikka usein sen kyllä ansaitsisi. Hänenlaisiaan tukipilareita metsäala ja työyhteisö tarvitsee nyt ja tulevaisuudessa.
Hän on kerta kaikkiaan mukava tyyppi."

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja saatuja lahjoituksia alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.
 

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.