Kauhajokelaiselle operaatioesimies Tero Hyväriselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

keskiviikkona, 07.04.2021

Metsä Groupin kauhajokelaiselle operaatioesimies Tero Hyväriselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. 
     
Stipendiä esittivät Suupohjan Konehakkuu Oy:n yrittäjä Raimo Leikas, Metsä Groupista operaatiopäällikkö Tobias Käld, metsäasiantuntijat Mikko Rinta, Kari Sillanpää ja Ari Viitikko, piiripäällikkö Tomi Saine ja osaamisen ja markkinoinnin asiantuntija Joel Salminen.  
  
Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:
" Tero on suoraselkäinen kaveri, joka toimii kaikissa käänteissä työyhteisön hyväksi. Hänen kanssaan työnteko on luontevaa, mutta myös yksityiselämän asioiden puiminen onnistuu tarvittaessa luottamuksellisesti. Kenelläkään koko organisaatiossa ei varmasti ole pahaa sanottavaa Terosta, hänen ammattitaidostaan tai tavasta toimia työyhteisössä."

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja saatuja lahjoituksia alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Lisätietoja: 
Joel Salminen, osaamisen ja markkinoinnin asiantuntija, Metsä Group, puh. 050 569 3419 
Veikko Iittainen, kehityspäällikkö, Metsämiesten Säätiö, puh. 040 631 4771
 

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.