Kuopiolaiselle aluejohtaja Esa Ojalalle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

torstaina, 04.02.2021

Stora Enson Metsän kuopiolaiselle aluejohtaja Esa Ojalalle on myönnetty ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. 

Stipendiä esittivät Stora Enso Metsästä osto- ja asiakkuusjohtaja Sami Honkanen, ostopäälliköt Matti Härkönen ja Mikko Ylimartimo, viestintäjohtaja Satu Härkönen ja metsäjohtaja Janne Partanen.  
  
Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: 
”Stora Enso Metsän kuopiolainen Esa Ojala on usean vuosikymmenen kestäneellä työurallaan hyvin moninaisissa työtehtävissään vaikuttanut positiivisesti ja kannustavasti puunhankintaan ja sen kehittämiseen niin yhtiössä kuin sen ulkopuolella. Esan alan tuntemus, erinomaiset sosiaaliset taidot ja aulius kehittää ja viedä asioita positiivisesti eteenpäin ovat ihailtavia. Esa on luonut työurallaan laajan kontaktiverkoston ja hänet tunnetaan metsäsektorilla laajasti. Esan hyväntuulisuus, kyky uudistua ja tuoda esiin rakentavia näkökulmia vie eteenpäin tiukassakin paikassa. Tämänhetkisessä työssään Pohjois-Suomen aluejohtajana Esa on erittäin pidetty ja hänen henkilöstöjohtamisen taitojaan kuvataan sanoilla ”vertaansa vailla”. Metsäalan hyvä tyyppi-aatelistoa, kertakaikkiaan."

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.
 

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.