Kuopiolaiselle asiakkuuspäällikkö Juha-Matti Tarvaiselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

tiistaina, 13.04.2021

Stora Enso Metsän kuopiolaiselle asiakkuuspäällikkö Juha-Matti Tarvaiselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. 
     
Stipendiä esittivät Stora Enso Metsästä aluejohtaja Heidi Hämäläinen, johtaja Jenni Kuusivuori, metsäasiantuntija Pekka Moilanen, palveluasiantuntijat Jyrki Piiroinen ja Merja Simonen, eMetsän tuotevastaava Laura Raittinen ja asiakkuusjohtaja Tomi Tarnanen.  
  
Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: 
" Stora Enson Suomen puuhankinnan asiakkuuspäällikkö Juha-Matti Tarvainen Kuopiosta on oppikirjaesimerkki siitä, että hyvä tyyppi saa asioita aikaan ja levittää ympärilleen positiivista ilmapiiriä niin kollegana kuin esimiehenäkin. 
Juha-Matti on osallistava, innostava ja luotettava työkaveri, jonka huumorintaju sekä kyky tuottaa tarinoita ilahduttaa kollegoita kerta toisensa jälkeen. Yksi Juha-Matin vahvuuksista on myös havainnollistaa monimutkaisia asioita yksinkertaisten esimerkkien kautta, jotka visualisoidaan piirtämällä ja soveltamalla laskelmia.
Hänellä on aina aikaa kysyä, mitä kuuluu ja oikeasti vaihtaa kuulumisia rauhassa läpi. Esimiehenä Juha-Matti on erinomaisesti itseoppinut laajan työkalupakin etäjohtamiseen viimeisten vuosien aikana, josta on ollut paljon apua ”koronavuoden” aikana. Juha-Matin alaiset ovat myös huomioineet hänen ilmiömäisen kyvyn palaverien johtamiseen ja osallistamiseen nykyaikaisilla työkaluilla ja fasilitointimenetelmillä. Hänen suunnittelemissa palaverissa on aina kannustava ilmapiiri.
” Juha-Matti on maailmankansalainen ja utelias pikkupoika samassa paketissa”, kommentoi läheinen kollega."

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja saatuja lahjoituksia alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Lisätietoja: 
Jyrki Piiroinen, palveluasiantuntija, Stora Enso Metsä, puh. 0440 763 656 
Veikko Iittainen, kehityspäällikkö, Metsämiesten Säätiö, puh. 040 631 4771
 

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.