Lahtelaiselle paikkatietoasiantuntija Marko Keisalalle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

perjantaina, 12.02.2021

Suomen metsäkeskuksen lahtelaiselle paikkatietoasiantuntija Marko Keisalalle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. 
     
Stipendiä esittivät Suomen metsäkeskuksen metsätietoasiantuntijat Juha Inkilä ja Tommi Tenhunen, paikkatietoasiantuntija Jyrki Lehtinen, metsän- ja luonnonhoidon asiakasneuvoja Jaana Kulmala, elinkeinopäällikkö Jouni Rantala ja luonnonhoidon asiantuntija Riikka Salomaa. 
  
Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: 
” Marko Keisala työskentelee Metsäkeskuksen elinkeinopalveluiden paikkatietoasiantuntijana valtakunnallisissa tehtävissä Lahden toimistolla. Markon tehtäväkenttä on laaja sisältäen mm. luonnonhoidon paikkatietoprosessien ylläpitoa ja uuden kehittämistä. Hän on henkilö, joka jatkuvasti kehittää osaamistaan ja jakaa sitä työkavereille. Marko hoitaa asiat, mitä hänelle on annettu tehtäväksi, ja pystyy kouluttajana selvittämään vaikeatkin asiat ymmärrettävästi. Lisäksi Marko hahmottaa hyvin erilaisia kokonaisuuksia ja toimii myös omien työtehtäviensä ulkopuolellakin yhdistäen kokonaisuuksia. Työkaverina Marko on helposti lähestyttävä, avulias, joustava ja kiinnostunut työtovereidensa hyvinvoinnista. Markon kanssa on myös hauska työskennellä, hänellä on loistava huumorintaju. Erittäin hyvä tyyppi, jolla on myös käytännönläheistä metsämieshenkeä.” 

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

 

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.