Miehikkäläläiselle metsäkoneenkuljettaja Erkki Kimmolle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

torstaina, 28.10.2021

Hakkuuhaukat Oy:n miehikkäläläiselle metsäkoneenkuljettaja Erkki Kimmolle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. 
     
Stipendiä esittivät Metsä Groupista tuotantopäällikkö Pasi Arkko, operaatiopäällikkö Päivi Huutoniemi, operaatioesimies Minttu Kosonen ja metsäasiantuntija Piia Pohjola sekä Hakkuuhaukat Oy:n yrittäjä Kai Kotola.
  
Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: 
" Erkki on luotettava, yhteistyökykyinen ja kaikkien kanssa toimeentuleva positiivinen metsämies. Hän on rehti ja viimeisen päälle ammattimies, joka hoitaa työmaansa alusta loppuun hyvin. Erkki ajaa ajokonetta ja tekee kaivurimuokkauksia."

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja saatuja lahjoituksia alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Myönnetyistä Työyhteisön Hyvistä Tyypeistä tiedotteet Säätiön verkkosivulla ja lisätietoa stipendeistä: www.mmsaatio.fi/stipendit

Lisätietoja: 
Päivi Huutoniemi, operaatiopäällikkö, Metsä Group, puh. 050 520 2403 
Veikko Iittainen, kehityspäällikkö, Metsämiesten Säätiö, puh. 040 631 4771

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.