Mikkeliläiselle metsäasiantuntija Kyösti Kiljuselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

torstaina, 04.02.2021

Metsänhoitoyhdistys Mänty-Saimaan mikkeliläiselle metsäasiantuntija Kyösti Kiljuselle on myönnetty ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi.
     
Stipendiä esittivät Metsänhoitoyhdistys Mänty-Saimaasta metsänhoitoesimies Jari Kasurinen, metsäasiantuntijat Raimo Kauppi ja Timo Ratamaa, toiminnanjohtaja Suvi Kokkola sekä korjuuesimies Markku Lopperi.
  
Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: 
"Kyöstillä on positiivinen elämänasenne ja se välittyy myös työhön ja työyhteisöön. Hänen sisäinen motivaationsa kannustaa häntä itseään onnistumaan vuodesta toiseen. Kyösti huokuu rauhallisuutta ja on työyhteisön tasapainottava voima, joka ei hätkähdä pahassakaan paikassa. Kyöstin musta huumori kantaa monen karikon yli."

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 
Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Myönnetyistä Työyhteisön Hyvistä Tyypeistä tiedotteet Säätiön verkkosivulla ja lisätietoa stipendeistä: www.mmsaatio.fi/stipendit

Lisätietoja: 
Suvi Kokkola, toiminnanjohtaja, Metsänhoitoyhdistys Mänty-Saimaa, puh. 044 763 1300 
Veikko Iittainen, kehityspäällikkö, Metsämiesten Säätiö, puh. 040 631 4771
 

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.