Oululaiselle johdon assistentti Petra Kovalle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

perjantaina, 05.11.2021

Metsähallituksen johdon assistentti Petra Kovalle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. 
     
Stipendiä esittivät Metsähallitus Metsätalous Oy:stä hankintapäällikkö Vesa Härkönen, toimitusjohtaja Jussi Kumpula, maankäyttö- ja suunnittelujohtaja Hannu Lehtonen, metsänhoitopäällikkö Tarmo Myllymäki ja aluejohtaja Arto Tolonen.  
  
Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: 
"Petra on ammattitaitoinen ja palvelualtis henkilö, joka hoitaa vastuulleen tulevat asiat nopeasti. Kokemuksen tuomalla ennakoinnilla hän ratkaisee monet ongelmat ennen kuin ne syntyvätkään. 
Petra on ideoiva järjestämään koulutustilaisuuksia ja henkilöstön hyvinvointiin liittyviä tapahtumia. Petran moderni toimintatapa on helpottanut suuresti monien tilaisuuksien järjestelyjä.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja saatuja lahjoituksia alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Myönnetyistä Työyhteisön Hyvistä Tyypeistä tiedotteet Säätiön verkkosivulla ja lisätietoa stipendeistä: www.mmsaatio.fi/stipendit

Lisätietoja: 
Arto Tolonen, aluejohtaja, Metsähallitus Metsätalous Oy, puh. 0400 192 931 
Veikko Iittainen, kehityspäällikkö, Metsämiesten Säätiö, puh. 040 631 4771

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.